Om bloggarna.


Kissie: Hennes blogg är ganska lame, hon är en riktig copycat. Hon tar material från andras bloggar och stämmer andras bloggar för de tar material från henne. Hon ser ut som en ful porrdocka och har alldeles för mycket självförtroende. Kissie borde enligt mig växa ur sin fjortistid, hon är som sagt 18 år. Men hon har som sagt väldigt mycket läsare så hon måste ju ha något intressant med hennes blogg. Hon kanske blir den nya Victoria Silvstedt, who knows?

Dessie
:Usch, är det första som kommer upp. haha. Men herregud, vad vill hon uppnå? Helt seriöst lägg ner all 10kg sminklager, det räcker med högst 1kg. HAHA. Och vad håller männsikan på med, äter inget?! For god sake, börja träna istället om du känner dig fet. Åter till sminket, kom inte hit och snacka om att andra har för mycket smink. Detta säger hon om Kissie: Jag tycker inte alls om henne, hon är riktigt ful och irriterande fjortis, som sminkar sig lika mycket som jag gjorde för några år sedan, och Kissie är ändå 18?! Men gumman du är en ful, irriterande fjortis som sminkar sig mer än vad kissie gör, tro mig det gör du. Och du är 15, duborde också veta bättre...

Dollyblond
: Hennes blogg är min bloggdrog. Hon är äkta, och skriver väldigt intressanta saker. Hon har sin egna stil och jag kan inte säga något dåligt om bloggen, CRED 2 U. Hon är en söt och gullig tjej som driver en superbra blogg. Värd att kolla in.

Paow: Jag tycker att paow är en aning mer äkta mer än dessie. Jag gillar hennes outfits som hon lägger upp, men hon borde lägga på sig lite mer (fett), eller muskler. Men hon är söt, men som sagt fjortistiden är över.

Kenza: Jag måste säga att Kenzas blogg är uttjatad och mycket tråkigare än var den varit. Jag ääälskade hennes blogg... FÖRUT. Hon borde lägga upp mer outfits igen, hon kommer vinna på det. Har ingen dålig kritik om henne förutom att hon borde lägga på sig lite med. Hennes höftben sticker ut som fan, euuw...

Foki
: Urgullig tjej, gillar hennes blogg skarpt. Hon kör sitt eget race, hon har verkligen en egen blogg. En påhittig liten fröken ;P Har inte något dåligt att säga om henne heller. You go girl!

Amir aka. Gaybloggen: Jag tycker att denna blogg är bra, han är söt. Gillar att han uppdaterar så ofta, thats a plus. Men jag vet inte, den är inte så intressant men jag läser den iallafall bara för att. Har inte så mycket mer att säga om denna blogg så, NEXT.

Stina-Lee: Jag tycker att hon har en tråkig blogg. Men hon är en mogen och söt tjej, kul att hon är med barn men jag tycker absolut inte att det ska bli en sån där tråkig mammablogg där dom bara snackar om sina förbaskade ungar.
Jag brukar inte läsa hennes blogg så mycket så jag kommer antagligen inte bry mig iaf.

Sådär, här har ni listan på några bloggare, puss på er!


Kommentarer
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

adresser till deras bloggaR?

2009-06-24 @ 16:05:34
URL: http://tjelsi.com
Postat av: emma

thanks hehe :D

Din med fin =)

Yes :D

2009-06-24 @ 16:26:51
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: emma

Det är olika.

2009-06-24 @ 16:39:32
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag tror att kenza tappar greppet om bloggen nu

2009-06-24 @ 16:43:44
URL: http://minnahokka.blogg.se/
Postat av: E L V I R A

Svar: jag gör designer åt folk, men jag har tänkt att börja ta betalt nu, en liten summa som du och jag kan komma överens om eller om det är bara en liten designfix så gör jag det utan någonhelst summa;)

2009-06-24 @ 16:53:54
URL: http://elviraes.blogg.se/
Postat av: Jennie

Jaa, det gör jag ;) är du sugen på en ny? :)

2009-06-24 @ 17:14:49
URL: http://jenniestyle.blogg.se/
Postat av: Leonard

TACK så hemskt mycket! :D Nej, jag designar inte bloggar. Tycker själv inte jag är särskilt bra heller, men jag lär mig :D



Din blogg är också fin! Haha, hon Dessie ser ju helt läskig ut! :O



Gjort idag då?

2009-06-24 @ 17:46:03
URL: http://trierer.blogg.se/
Postat av: FEBB

jag håller med dig om alla bloggar verkligen, men aldrig fastnat för dolly blonds blogg, tycker den rä lite tråkig, fast ja har ju aldrig egentligen läst den.. ska nog kika nu. tack för tipset!

2009-06-24 @ 19:14:37
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: Jennie

Jaa, än så länge gör jag väl det :P

2009-06-24 @ 19:29:09
URL: http://jenniestyle.blogg.se/
Postat av: CLIP

Jaså, det tittade jag också på!=)

Bra "guide" eller vad man ska säga!=)

2009-06-24 @ 19:43:20
URL: http://clip.blogg.se/
Postat av: sofie

Hejhej, vill du bli länkad av mej till din blogg hela sommaren ? Då tycker jag du ska anmäla dej till min tävling. Kommentera bara med ditt namn i inlägget "TÄVLING" På lördag utser jag 5 finalister, som ni sen kommer få rösta på :) Lycka till !



2009-06-24 @ 21:42:07
URL: http://sofiiih.blogg.se/
Postat av: s a r a

Shit vi tycker verkligen exakt lika! Fast jag har alldrig varit inne på Dolly, kanske ska ta och göra det =)

2009-06-25 @ 19:16:27
URL: http://sariiiih.blogg.se/
Postat av: MISSEXTRA

Allt bra med dig idag?:)

2009-06-26 @ 00:13:33
URL: http://carrosfashion.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad heter kissie blogg?

2009-06-30 @ 02:34:32

Work that tangentbord:

Ditt namn, baby:
Remember me?

@-mail: (jag är den ända som ser)

Underbar blogg som jag måste kika in på?:

Nu är det dags baby!:

Trackback
RSS 2.0