koftan


outfit, den nya koftan btw. sooeeet! :)


halo


Haalloo! Jag har ju varit lite dålig på att uppdatera, men har varit busy. På fredagen var det repition till konfirmationen och på lördagen konfirmerades jag dårå. Det gick sjukt bra och sedan var det fest såklart på kvällen. Det var grymt kul, hann tillochmed bada i underkläderna, haha.
Sedan igår var det gudstjänst och alla konfirmander var tvungna att vara där, kl.9.30, gissa om man var trött? DÖÖÖH?! Men sen drog vi in till stan och jag hitta en söt rosa kofta från gina.

men nu har ni hört lite kort om min helg och nu måste jag dra till ... skolan *suck*


Färga?


Jag funderar på att färga håret till så här mörkt nu till höst, grymt fint och jag börjar bli trött på solblekta sommarhåret så, maybe baby!  Men jag ska vänta till på söndag tror jag. Nice, nice.
Jag måste också klippa mig, riktigt slitna toppar så. Jag funderar på att börja med löshår igen men jag vet inte ännu.
 Vi får se...

Heidi & Spencer.

Speidi freakar loss på stranden!
orgasm?
Ta in på ett hotell eller nåt
åååh? blir man inte bara så trött på dessa människor? Uppmärksamhetsbarn?!
Räcker det inte med att ni gör bort er i The Hills? 
 
Ni har pengar, använd dem på att ta in på hotell?!

pms?


Ouuuf, var har min bloggkänsla tagit vägen?!  kan någon göra det roligare att blogga?
Btw så börjar Paow, Dessie och alla roliga bloggar som man kollar in på för att garva tappa gnistan.
 HALLÅH?! KOM PÅ NÅGOT NYTT FJORTISAR! det skulle vara kul att se dem prova på något eget. provocera och provocera? Screw you, you boooorring bitches.
 


 


eyes



camping? skog? Linn? I DONT THINK SO

Hallå där bloggen! Har tröttnat sjukt mycket på att blogga så som ni ser minskar inläggen. Har inte inspiration...
behöver nog en ny design, det brukar få mig att gå igång. HAHAH. XD
Ikväll ska jag och Ellan dra ut och träffa some boys, eller sitta hemma och kolla på hyrfilmer på bioduken hemma hos mig. Vet inte riktigt om vi orkar gå ut.

Btw måste jag berätta om en sak som hände idag, jag hade precis hämtat en sovsäck som Millie skulle ha till något ,men jag skulle träffa henne senare. Så jag hämtade den och sen var det ju så att jag skulle till tandis så jag åkte dit och sen när jag skulle ta tåget hem så sätter sig en (hothothothothothothot) kille sig bredvid mig och frågar: - ska du ut och campa eller?. HAHAHA. men sen sa jag som det var. Och det hela slutade med att han frågade om mitt nummer....
Snippsnappslut.


SAKNAR


var e alla gónatt kramar?
saknar er på åkerö!

everything I do, I do it for you



tårgas på thevoice.

Hej igen bloggen.
Kom hem igår vid fem tiden. Jag Sofia Saga och ellan skulle dra till the voice, men så mitt upp i allt så kommer vi på att den börjar klockan 20.00 och inte 21.00 så då blir de brottom eftersom att klockan då va runt 18.30.
Men då bestämmer jag och ellan att vi åker in tidigare och Saga och Sofia kommer senare. Väl inne i kungsan så är det en jävla massa folk och vi får så klart för oss att vi vill komma så långt fram som möjligt... de slutar med att vi blir knuffade hit och dit, så vi går tillbaka ut till statyn där vi träffar några killar (som jag nu på efterhand sett i dessies blogg!) som vi börjar dansa med. De va grymt kul men mitt upp i allt så börjar folk knuffas och jag och Ellan kollar vad som händer och så ser vi en rök stiga emot oss och vi båda får svårt att andas och jag springer i panik och Ellan kommer efter mej. När vi kommer ut så vänder jag mej om och ser Ellan. Hon tar sej för ögonen och börjar skrika. Jag får då panik och känner hur det blir svårare och svårare att andas. Sen så kommer de en kille och en tjej och hjälper oss. Killen tar med Ellan bort till sjukvårdare och tjejen tar mej till en polis efter de att jag börjat andas normalt igen.
Självklart så har min mobil dött och jag kan därför inte nå Ellan, så vi tappar bort varandra. Jag får då panik igen och går runt och letar, till slut så ser jag henne stå med en tjej och jag springer då fram till henne och jag får då reda på att tjejen tappat bort sina kompisar efter de att hon svimmat när tårgasen kom. Vi hjälper henne att hitta några hon känner som hjälper henne hem. Därefter går jag och Ellan till t-c och tar en taxi hem.

Men annars har allt varit skitbra. Väntar på att någon ska ladda upp bilderna från konfat på facebook! :)
Kommer säkert skriva igen snart. puss.

Im home bitches.


AiiiAiiiAiii! Linn is home
. Back in Sweden bitches. Veckorna i Turkiet har varit perfkta, best summer ever?! Dansade med skitsnygga killar på Qeens Garden, flörtande och en massa fun! Älskar Turkiet, och människorna där. Killarna är så himla på mig hela tiden, aaarrgh. Alltså, det är kul/smickrande men det är okej till en viss mängd, men alla svenska killar är så jävla blyga, vågar ju vafan inte ens säga hej? WTF?
Kommer sakna det landet så jävla mycket!!! Men åker tillbaka nästa år!
Vet att ni har saknat mig, men ni får sakna mig 2veckor till för imorgon åker jag på konfaläger! Wiho! :)

puss på er!


RSS 2.0